SZYBKA SAŁATKA Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Składniki podstawowe

  • mieszanka świeżych sałat

    150 g, u mnie ze świeżym szpinakiem
  • kukurydza w puszce

    3 łyżki
  • fasola czerwona z puszki

    3 łyżki
  • pomidorki koktajlowe

    4 szt.

Sos

  • jogurt naturalny

    150 g
  • Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat

    Prymat
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidorki kroję na ćwiartki, warzywa osączam z zalewy.
Jogurt mieszam z mieszanką przypraw do sałatek.
Wszystkie składniki przekładam do miski, łączę ze sobą.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat