Szparagi w cieście biszkoptowym.

Szparagi w cieście biszkoptowym.

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

mała puszka

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Zielone szparagi

    40 dag
  • jajko

    2 szt
  • mąka

    3 łyżki
  • gałka muszkatołowa do smaku

  • sól, pieprz, cukier

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Szparagi w cieście biszkoptowym.

Szparagi w cieście biszkoptowym możemy podać jako smakowitą przegryzkę na podwieczorek ,do winka ,piwa lub prosto z pieca z dodatkiem sałaty jako danie obiadowe .Obie wersje są doskonałe .

Szparagi w cieście biszkoptowym możemy podać jako smakowitą przegryzkę na podwieczorek ,do winka ,piwa lub prosto z pieca z dodatkiem sałaty jako danie obiadowe .Obie wersje są doskonałe .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Aleksandra/Olcia 27.10.2013 18:35
apetyczne danie
cukiereczek 02.10.2013 05:56
wow super przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat