Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sznycelki z buraczkami i cebulką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mielone mięso 40 dkg
cebula
buraki 20 dkg
ząbek czosnku
jajko 2 sztuki
bułka tarta pikantna 3 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sznycelki z buraczkami i cebulką

mieszam ze sobą mięso mielone, ugotowane i pokrojone w kostkę buraki, posiekaną cebulę, zmiażdżony ząbek czosnku, jajka, bułkę tartą oraz przyprawy. Z masy formuję 8 sznycelków i smażę je na rozgrzanym oleju na chrupko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 14.08.2012 18:14
pycha
sznycel 13.08.2012 22:07
pyszne. ja jem je z ziemniakami, a mąż kładzie między bułkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak