Przepis i sposób przygotowania na: Sushi GUNKANMAKI
Kroki postępowania
Paluszki krabowe dość drobno siekamy, dodajemy kukurydzę i majonez. Mieszamy. Do smaku przyprawiamy solą i pieprzem.
![Krok 1 - Sushi GUNKANMAKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-gunkanmaki1-2.jpg)
![Krok 2 - Sushi GUNKANMAKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-gunkanmaki2-2.jpg)
![Krok 3 - Sushi GUNKANMAKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-gunkanmaki3-2.jpg)
![Krok 4 - Sushi GUNKANMAKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sushi-gunkanmaki0-2.jpg)
algi | 2 listki |
paluszki krabowe | 8 szt |
kukurydza | 2 kopiaste łyżki |
majonez | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
ryż do sushi | 1 szkl |
woda | 1,5 szkl |
ocet ryżowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: