SURÓWKA ZE SZCZYPIORU ZE ŚLIWKAMI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Śliwki z kompotu

    10 g.
  • szczypior

    250 g.
  • śmietana

    75 ml.
  • ketchup

    - do smaku
  • sól

    - do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczypior umyć i drobno pokroić.
Śliwki odsączyć, wypestkować, pokroić w paski i dodać do szczypioru.
Ketchup wymieszać ze śmietaną.
Dodać do całości, przyprawić do smaku solą.
Dokładnie wymieszać.

SMACZNEGO!!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat