Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzodkiewek i ogórków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek zielony 1 szt
rzodkiewka 6 szt
jogurt naturalny 5 łyżek
sól i pieprz
Natka pietruszki suszona Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzodkiewek i ogórków

Ogórki dokładnie myję i obieram ze skórki. Następnie ogórka kroję w plasterki, ja pokroiłam w grubsze. Rzodkiewki myję a następnie kroję w plasterki.

Dodaję do jogurtu. Następnie dodaję przyprawy: sól, pieprz i lubczyk suszony. Na koniec dodaję jogurt naturalny. Wszystko ze sobą mieszam.

Wkładam do lodówki na min 30 min przed podaniem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AZgotuj 14.11.2016 16:03
lekka pyszna surówka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak