Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
kukurydza 1 puszka
jogurt grecki 1 szklanka
majonez 1-2 łyżka
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1/2 łyżeczka
pieprz
sól
rzepa 1 (czarna)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą

Kapustę pekińską szatkujemy. Łączymy z osączoną z zalewy kukurydzą. Obraną rzepę ścieramy na grubej tarce. Składniki mieszamy.
Przygotowujemy sos: jogurt mieszamy z majonezem, przyprawą do sałatek, solą i pieprzem. Schłodzony sos łączymy ze składnikami sałatki i mieszamy. Sałatkę podajemy tuż po przygotowaniu. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 19.07.2013 21:37
smaczna i zdrowa :)
marcia7 17.02.2013 11:55
dobrze pasuje do rybki
Megg 17.02.2013 11:31
pychotka :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak