Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórek kiszony 4 szt.
cebula 1 szt.
olej 3-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
papryka marynowana 5 cząstek
kapusta pekińska 1 średnia główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Oczyszczoną kapustę kroimy.Dodajemy pokrojone w kostkę ogórki,pokrojoną w kostkę paprykę i pokrojoną w kosteczkę cebulkę.Całość mieszamy.Dodajemy olej.Ponownie mieszamy.Dodajemy przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kasia36 13.06.2013 21:15
Smaczny dodatek do obiadku
fotoviderek 15.04.2013 07:03
Lubię taką surówkę :)
Jodaj 09.02.2013 16:46
super :)
ONY_za_kare 05.02.2013 09:57
samo zdrowie!
kasiek 03.02.2013 13:46
dobre jest taka surówka
Bernadeta1 01.02.2013 23:35
smaczna
miroslawa 31.01.2013 20:51
pyszna
pajbek 31.01.2013 16:56
Prosta i smaczna :-)
gottrina 31.01.2013 16:35
znakomita do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak