Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i winogron

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główki
winogrona 1 kiść
jabłka 2
cebula
sok z cytryny
jogurt naturalny 125 ml
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i winogron

Kapustę drobno poszatkuj.Cebulę pokrój w piórka.Winogrona przekrój na pół.Jabłka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.Wymieszaj ze sobą pokrojone składniki.Przygotuj sos z musztardy i soku z cytryny ,przypraw.Polej surówkę sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak