Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główki
cebula 3 szt
marchew 2 szt
olej 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Czerwoną kapustę ścieramy na tarce o średnich oczkach. Marchewki obieramy i również ścieramy na tarce o średnich oczkach. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy razem. Doprawiamy solą i pieprzem oraz skrapiamy olejem. Surówkę odstawiamy na około 1 godzinę do lodówki aby smaki się przegryzły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iziona 26.03.2016 14:36
Jedna z moich ulubionych :)
Wacław 25.03.2016 14:15
pyszny dodatek do II dania :-)
Mniam 25.03.2016 09:34
Bardzo lubię taką surówkę, jest pyszna.
ice cubes 24.03.2016 23:02
Taka najlepsza :)
norweska20 24.03.2016 21:31
smakowity dodatek do obiadu
Pani Domu 24.03.2016 19:56
świetna surówka
VioletoweKucharzenie 24.03.2016 19:41
Smaczny dodatek do obiadu, mięs czy fast foodów w postaci surówki z czerwonej kapusty z dodatkiem marchewki i cebulki. Zdrowy zastrzyk witamin w formie surówki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak