Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2 główki
jabłko 1 szt
por 1/2 szt
musztarda 1 łyżeczka
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę umyć i poszatkować. Jabłko obrać i zetrzeć na tartce z dużymi oczkami. Pora kroimy w cienkie pióra. Musztardę łączymy z majonezem. Dodajemy do surówki. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem, dodajemy sos i mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak