Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 szt.
ogórek kiszony 3 szt.
marchew 1 szt.
cebula 1 szt.
olej do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwonej kapusty

Kapustę umyć.Poszatkować.Marchew umyć,obrać i zetrzeć na jarzynówce na grubych oczkach.Cebulę obrać,pokroić w drobną kostkę,ogórka zetrzeć na jarzynówce również na dużych oczkach.Natkę opłukać i drobno pokroić.Doprawić do smaku,dodać ok.3-4 łyżek oleju.Wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 02.11.2012 16:20
uwielbiam!
Mati13 02.11.2012 16:20
uwielbiam!
Mati13 02.11.2012 16:20
uwielbiam!
Marta1986 22.10.2012 13:54
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak