Sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogórki konserwowe

    7
  • musztarda

    2 łyżeczki
  • śmietana

    2 łyżki
  • majonez

    6 łyżek
  • sól

    1/2 łyżeczki
  • pieprz

    szczypta
  • cukier

    szczypta
  • pieczarki marynowane

    1 słoiczek
  • jaja na twardo

    5
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka, pieczarki i ogórki drobno siekamy/mielimy. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą i doprawiamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
sylwia_mc 30.09.2013 12:00
już dawno takiego dobrego nie robiłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat