Sos rosyjski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłko

    1 szt
  • burak

    1 szt
  • śmietany

    200 ml
  • sok cytrynowy

  • chrzan i czosnek

  • koperek

  • jajko ugotowane na twardo

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłko i ugotowany burak zmiksować z dodatkiem soku cytrynowego, chrzanu, cebuli i czosnku.
Wymieszać z posiekanym jajkiem, koperkiem i śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorota71 29.09.2010 10:55
ciekawy sos

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat