Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos do jajek gotowanych

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki konserwowe 5 szt
cebula 1 nieduża
majonez 5 łyżek
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sos do jajek gotowanych

Kroki postępowania

1
Ogórki osączyć, pokroić w kostkę. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Przełożyć do miseczki, dodać majonez.
Krok 1 - Sos do jajek gotowanych foto
2
Całość wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 2 - Sos do jajek gotowanych foto
3
Podawać do jajek gotowanych na twardo.
Krok 3 - Sos do jajek gotowanych foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 27.09.2013 10:31
lubię jajka z takim sosikiem
fotoviderek 11.06.2013 07:21
Smacznie się zapowiada :)
malinka18 14.09.2012 14:53
szybki sosik i na pewno lepszy niż sam majonez.koniecznie wypróbuję!
Maryg86 14.09.2012 10:09
mniam
Betka 14.09.2012 09:42
muszę wypróbować;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak