Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śniadaniowy byczek dla dzieci

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wafle ryżowe 2 szt
KIEŁBASA ŻYWIECKA 2 plasterki
ogórek zielony
oliwki czarne
szczypior
kukurydza w puszce

Przepis i sposób przygotowania na: Śniadaniowy byczek dla dzieci

Z wafla ryżowego okrągłego robimy tułów byczka . Głowę zrobiłam z plasterka kiełbasy Ogórka zielonego myjemy kroimy w plasterki robimy mordkę . Oliwki czarne odcedzamy i robimy oczy i nos byka. z ziarenek kukurydzy robimy zęby . Nogi i ogon robimy z szczypioru ,przycinając go proporcjonalnie do tułowia .Uszy robimy z kawałków ogórka .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 12.10.2012 00:44
genialne:)
Betka 11.10.2012 08:33
fajny
iwa643 11.10.2012 06:49
Polecam dla dzieciaczków

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak