smażone grzyby

smażone grzyby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzyby

  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • woda

    1/4 szklanki
  • śmietana

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania smażone grzyby

Zebrane grzyby myję, sole i pieprze. Smażę na rozgrzanej patelni dodając 2 łyżki słodkiej śmietany i ćwierć szklanki wody.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

janek64 21.09.2012 14:32
Dobre, proste do chleba i można się najeść prawda :)
Janek 07.09.2012 17:10
super
aleksandra16 20.07.2012 22:38
SMACZNEGO

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat