Przepis i sposób przygotowania na: Sernik pod pierzynką
Kroki postępowania
Pieczemy spód przez 10 minut w temp. 180 st.
Piekę jeszcze 15 minut.
Ciasto: | |
mąka | 1 szkl |
cukier | 1/2 szkl |
jaja | 1 szt |
margaryna | 100 gram |
smalec | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Masa serowa | |
mielony ser | 1 kg |
olej | 1/2 szkl |
cukier | 1 szkl |
jaja | 2 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt |
żółtko jajek | 4 szt |
mleko | 2 szkl |
wiórki kokosowe | 10 łyżek |
pierzynka: | |
cukier | 6 łyżeczek |
białko | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: