Sernik czereśniowy

Sernik czereśniowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Biszkopty

    100 g
  • rum

    3 łyżki
  • czereśnie

    250 g
  • serek homogenizowany

    250 (waniliowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Biszkopty pokruszyć i skropić alkoholem. Serek utrzeć z biszkoptami na krem. Dodać czereśnie i delikatnie wymieszać. Przełożyć do salaterki i wstawić do lodówki na 30 minut

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat