Schab w pietruszce na grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    0,5 kg
  • olej

    3/4 szklanki
  • pietruszka natka

    2 łyżki
  • pieprz czarny

    1 łyżeczka
  • sól

    1 łyżeczka
  • musztarda sarepska

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab podzielić na kotlety, rozbić tłuczkiem. Do naczynia wlać olej. Dodać musztardę, pieprz, sól i pietruszkę. Marynować mięso minimum 1 h. Smażyć na grillu.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 25.10.2013 09:00
bardzo dobre
annagebalska 29.11.2012 09:24
pyszne
jasiek 23.07.2012 13:09
bardzo ciekawy
Wiesława1 17.04.2012 11:49
super mięsko

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat