Sałatka z wędzonym łososiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    0,5kg
  • sałata zielona

    głowka
  • łosoś wędzony

    20dag
  • szczypiorek

    0,5pęczka
  • Sos sałatkowy:

  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę oczyścić, ugotować, przelać zimną wodą i pokroić. Liście sałaty oczyścić i rozdrobnić. Plastry łososia pokroić w paski, szczypiorek posiekać. Przygotować sos sałatkowy wg przepisu. Wymieszać składniki doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat