Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z selerem naciowym

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 5 gałązek
pierś kurczaka 2 sztuki
pestki dyni 4 łyżki
jogurt naturalny 4 łyżki
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
żurawina

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z selerem naciowym

Piersi kurczaka kroimy w kostkę i gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Następnie odcedzamy i odstawiamy do ostygnięcia. Seler naciowy kroimy w kostkę. Dodajemy go do ostudzonego kurczaka razem z żurawiną i pestkami dyni. Następnie dodajemy majonez i jogurt naturalny i wszystko dokładnie mieszamy doprawiając do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1984 27.02.2014 09:20
Przepysznie wygląda :)
Katarzyna59 26.09.2013 12:09
apetyczna sałatka
teresa18 13.05.2013 19:49
bardzo fajna
SmakChwili 12.02.2013 20:58
samo zdrowie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak