Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
makaron muszelki
1,5 szkl -
tuńczyk kawałki w oleju
1 puszka -
fasola czerwona z puszki
-
posiekana dymka ze szczypiorem
1 łyżka -
natka pietruszki
1 lyżka -
sól
-
pieprz
-
majonez
1 łyżka -
ketchup pikantny
1 łyżka
Przepis i sposób przygotowania Sałatka z makaronem, tuńczykiem i fasolą czerwoną
Tuńczyka przekładamy do miski. Fasolę osączamy, dodajemy do ryby. Dodajemy również dymkę, natkę pietruszki, makaron, przyprawy, majonez i ketchup. Wszystko razem mieszamy. Przed podaniem chłodzimy w lodówce.
Smacznego :)
Komentarze (5)
Nie masz konta? Zarejestruj się