sałatka z fasolki i jajek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    1 słoik
  • majonez

    1 słoik
  • keczup

    1/2 szklanki
  • jajko ugotowane na twardo

    10
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę odsączamy i kroimy na kawałki. Jajka siekamy. Bierzemy miskę i tam układamy warstwami kolejno: fasolkę, keczup, jajka i majonez. Przed podaniem wkładamy do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kielcok1 29.12.2011 16:24
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat