sałatka z czerwonej fasoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona z puszki

    1 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • cebula

    2 szt
  • jajko

    3-4 szt
  • Kukurydza z Puszki

    1 szt
  • przyprawa do potraw

  • ser gouda

    200-250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolkę i kukurydzę otworzyć opłukać odcedzić włożyć do miski jajka ugotować i pokroić ser pokroić w małą kosteczkę i dołożyć do fasolki cebulkę pokroić bardzo drobno osolić i po chwili dołożyć do reszt składników dodać majonez wymieszać doprawić według uznania

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat