sałatka z czerwonej fasoli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasola czerwona z puszki

    1 szt
  • majonez

    2 łyżki
  • cebula

    2 szt
  • jajko

    3-4 szt
  • Kukurydza z Puszki

    1 szt
  • przyprawa do potraw

  • ser gouda

    200-250 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

fasolkę i kukurydzę otworzyć opłukać odcedzić włożyć do miski jajka ugotować i pokroić ser pokroić w małą kosteczkę i dołożyć do fasolki cebulkę pokroić bardzo drobno osolić i po chwili dołożyć do reszt składników dodać majonez wymieszać doprawić według uznania

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat