Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z czerwonej fasoli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 szt
majonez 2 łyżki
cebula 2 szt
jajko 3-4 szt
Kukurydza z Puszki 1 szt
przyprawa do potraw
ser gouda 200-250 g

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z czerwonej fasoli

fasolkę i kukurydzę otworzyć opłukać odcedzić włożyć do miski jajka ugotować i pokroić ser pokroić w małą kosteczkę i dołożyć do fasolki cebulkę pokroić bardzo drobno osolić i po chwili dołożyć do reszt składników dodać majonez wymieszać doprawić według uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak