Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka wiosenna z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa
tuńczyk w sosie własnym
kukurydza w puszce 1/2 puszki
rzodkiewki 1 pęczek
ogórek
jogurt naturalny 10 łyżek
sok z cytryny
bazylia 1 łyżeczka
koperek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wiosenna z tuńczykiem

Sałatę porwij na małe kawałki,przełóż do miski.Tuńczyka osącz na sicie i wyłóż na sałatedodaj odsączoną kukurydzę ,pokrojone rzodkiewki na pół plasterki i ogorek pokrojony.Zalej sosem jogurtowym z dodatkiem ziół i sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak