sałatka wielkanocna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    6 szt
  • groszek konserwowy

    1 puszka
  • cebula

    1 szt
  • pieczarki marynowane

    1 słoik
  • koperek

    1 łyżka
  • majonez

    0,5 słoika
  • sałata

    5 liści
  • łosoś wędzony plastry

    2 plasterki
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Groszek należy odsączyć zalewy, połączyć z majonezem, posiekanymi pieczarkami i pozostałymi składnikami na drobno. Wszystko należy doprawić do smaku solą i pieprzem. W salaterce rozkładamy liście sałaty i na nie wykładamy sałatkę.Przybieramy paskami łososia

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat