sałatka szpinakowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    25 dkg
  • olej

    3 łyżki
  • ocet

    2 łyżki
  • sól do smaku

  • cukier

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak płuczemy i osączamy i kroimy na bardzo drobne paski.Olej ocet sól i cukier mieszamy i na pół godziny przed podaniem zalewamy szpinak i dobrze mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aleksandraa 02.09.2012 12:04
lubię szpinak
iza15 10.10.2011 22:52
fajna sałatka
Emiliozo 02.10.2011 11:04
bardzo zdrowa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat