Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z papryką i mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
oliwki zielone 1 słoiczek
mozzarella 1 kulka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z papryką i mozzarellą

Paprykę czerwona myjemy ,usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w paseczki . Ryż gotujemy według przepisu na opakowaniu .Po ugotowaniu studzimy i mieszamy . Ser mozzarella kroimy w mniejsze kawałki . Oliwki odcedzamy i dodajemy do sałatki . Wszystkie składniki mieszamy z sobą . Dodajemy sos sałatkowy ,zrobiony według przepisu na opakowaniu . Mieszamy i podajemy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 06.09.2012 20:36
fajne
gosia47-47 06.09.2012 08:53
na pewno smaczna :D
iwa643 06.09.2012 08:49
lekka i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak