Sałatka pieczarkowa z ostrym serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kukurydza

    1 puszka
  • korniszon

    5 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • papryka zielona

    1 szt
  • sos

  • majonez

    3 łyżki
  • jogurt naturalny

    2 łyżki
  • musztarda

    1 łyżka
  • sól

  • pieprz

  • pieczarki marynowane

    1 słoik
  • jaja na twardo

    4 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kukurydzę i pieczarki osączyć. Grzyby pokroić na ćwiartki a resztę składników w kostkę. Z majonezu, jogurtu i przypraw przyrządzić sos, wymieszać z sałatką. Można posypać zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata72 22.04.2012 10:18
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat