Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka pekińska z fetą i jajkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
pomidory 2 szt
jajko 2 szt
ser feta 1/2 szt
olej lniany
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
cebula czerwona
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka pekińska z fetą i jajkiem

Kapustę pekińską myjemy osuszamy papierowym ręcznikiem kroimy dość grubo. Cebulę czerwona obieramy z łupiny siekamy . Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Po ugotowaniu obieramy kroimy grubo. Pomidory myjemy i kroimy w cząstki. Ser feta kroimy w kostkę . Składniki układamy na półmisku . Sałatkę solimy ,doprawiamy pieprzem i kropimy olejem lnianym . Podajemy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 28.03.2013 16:27
proste,szybkie i pyszne
agaK. 25.11.2012 11:48
fajne
Joanna83 24.11.2012 23:28
O,a tu kolorowo,ale też ładnie :)
mikrusiak 24.11.2012 15:59
rewelacyjna...:)
iwa643 24.11.2012 15:38
polecam smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak