sałatka owocowa z syropem klonowym

sałatka owocowa z syropem klonowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • truskawki

    30 gram
  • kiwi

    2 sztuki
  • mango

    2 sztuki
  • syrop klonowy

    4 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania sałatka owocowa z syropem klonowym

Owoce myjemy, mango i kiwi obieramy kroimy w kostkę , truskawki w ćwiartki podajemy polane syropem klonowym.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat