Sałatka kapuściana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1/2 sztuka
  • kapusta biała

    1/3 sztuka
  • papryka

    1 1/2 sztuka
  • sos

  • oliwa

    6 łyżek
  • woda

    4 łyżki
  • czosnek

    2 ząbki
  • rozmaryn

    1 łyżeczka
  • bazylia

    1 łyżeczka
  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapusty szatkujemy i solimy, zagniatamy. Paprykę kroimy w kostkę. Czosnek miażdżymy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
lilify 02.06.2012 09:44
chetnie bym zjadła

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat