sałatka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1główka
  • fasolka czerwona

    1puszka
  • kukurydza

    1puszka
  • marchew

    4szt
  • majonez

    8łyzek
  • jogurt naturalny

    10łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kpauste myjemy i tniemy na kawałki dodajemy fasolke odsaczoną z zalewy i kukurydze odsaczoną z zalewy , marchewke umyta i startą na tarce polewamy jogurtem i majonezem-mieszamy wszytsko razem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 30.01.2012 09:15
tez bardzo dobra
Margo1 30.01.2012 09:15
tez bardzo dobra
jolita 22.11.2011 07:59
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat