Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałata z awokado i syropem klonowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata lodowa 1 sztuka
awokado 1 sztuka
cebula biała 0,5 sztuki
syrop klonowy 2 łyżki
ocet winny 1 łyżka
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: sałata z awokado i syropem klonowym

SOS: Syrop klonowy wymieszać z octem winnym, musztardą delikatesową, solą i pieprzem.
Sałatę porwać, awokado i cebulkę pokroić w kostkę. Warzywa wymieszać z sosem i od razu podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renata22 12.12.2012 17:19
ciekawa jestem połączenia awokado z syropem, brzmi nowatorsko, nie znam tego smaku;)fajne!
Fiffi 11.12.2012 22:57
pyszne
Fiffi 11.12.2012 22:57
pyszne
Fiffi 11.12.2012 22:57
pyszne
Fiffi 11.12.2012 22:57
pyszne
kokoszka
kokoszka 11.12.2012 22:52
dobre
kasiek 11.12.2012 22:10
ciekawa sałata

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak