Rybna salatka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • puszka kukurydzy

  • 4 szt ogórków konserwowych

  • 1/2 cebuli

  • majonez

  • sól, pieprz do smaku

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • ryż

    1 torebka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odcedzić tuńczyka z zalewy i porwać na drobne kawałeczki, dodać ugotowany ryż, osączona kukurydzę, pokrojone w kostkę ogórki i drobno posiekaną cebulkę. wszystko razem mieszamy doprawiamy majonezem, solą i pieprzem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat