Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Różowa surówka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

burak 2 szt
jabłko 2 szt
majonez 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Różowa surówka

Buraki obieramy ze skórki, myjemy bardzo dokładnie, anastępnie ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Jabłka obieramy, pozbawiamy gniazda nasiennego i tak jak buraki ścieramy na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Starte buraki i jabłka przekładamy do miski. Dodajemy szczyptę soli i pieprzu oraz majonez.Mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mufinka79 05.03.2013 11:10
Szybko i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak