PULPECIKI Z PURE ZIEMNIACZANYM, SOSEM POMIDOROWYM,Z SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

Mięso i dodatki

  • mięso mielone wieprzowe

    1 kg
  • Papryka słodka mielona Prymat

    1 łyźeczka
  • Papryka ostra mielona Prymat

    1 łyżeczka
  • majeranek

    1 łyżeczka
  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

    2 łyżeczki
  • Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

    szczypta
  • sól do smaku

    szczypta
  • jajko

    1 sztuka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    2 łyżki

sałatka

  • kapusta pekińska

    1 sztuka
  • pomidory na surowo

    4 sztuki
  • oscypek

    2 sztuki
  • mozzarella w kulce

    100 gramów
  • ogórek kiszony

    2 sztuki
  • Papryka słodka mielona Prymat

    szczypta
  • Papryka słodka mielona Prymat

    szczypta
  • sól i pieprz

    szczypta
  • Majeranek suszony Prymat

    1 łyżka
  • Przyprawa curry orientalna Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kroki postępowania

Krok 1 - PULPECIKI Z PURE ZIEMNIACZANYM,  SOSEM POMIDOROWYM,Z SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ  foto
Mięso-
1. Najpierw dodajemy mięso ,jajka i przyprawy i bułkę tatrą i to mieszamy.
Krok 2 - PULPECIKI Z PURE ZIEMNIACZANYM,  SOSEM POMIDOROWYM,Z SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ  foto
Potem pulpety wrzucamy do wywaru z kostki wołowej
Krok 3 - PULPECIKI Z PURE ZIEMNIACZANYM,  SOSEM POMIDOROWYM,Z SURÓWKĄ Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ  foto
Sos.
1. Dodajemy czerwoną cebulkę i ją podsmaźamy a później dodajemy paste pomidorową i dodajemy przyprawy dowolne.Gotujemy przez 20 minut

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat