Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polewa kakaowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kostki margaryny 0,5 kostki
kakao 3 łyżki
wody 3 łyżki
cukier 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Polewa kakaowa

Wszystkie składniki włożyć do 0,5 litrowego garnka i gotować razem do zgęstnienia mieszając co kilka minut. Odstawić do wystygnięcia.

Idealnie nadaje się do ciast, tortów lub herbatników, proponuję też podawać z migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 07.08.2013 07:05
robię podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak