Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
jajko 2-3 szt.
sól i pieprz
majonez 2-3 łyżki
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z jajkiem

Pekinkę szatkujemy i solimy. Ugotowane jajka przeciskamy przez praskę lub drobniutko siekamy. Dodajemy majonez, jogurt, pieprz. Całość mieszamy, ewentualnie doprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 29.03.2015 10:37
prosta a zarazem smaczna sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak