Pasta ze szprotek z ogórkiem.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

  • 3 łyżki majonezu

  • pieprz

  • ogórki konserwowe

    3 szt.
  • szprotki

    2 puszki (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szprotki odsączyć i rozgnieść.Ogórki konserwowe i cebulę pokroić w kostkę,dodać do szprotek.Dodać majonez i doprawić pieprzem.Można posolić,ale trzeba uważać na sól,ponieważ można przesolić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat