pasta z wędzonej ryby

pasta z wędzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    30 dag
  • ser żółty

    10 dag
  • śmietana

    6 łyżek
  • ogórek

    1 sztuka
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry, oddzielić ości , rozetrzeć na jednolitą masę. Ogórek bardzo drobno posiekać, ser zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Wszystkie składniki wymieszać, dodać posiekany szczypiorek i śmietanę. Doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Angelika10

29.10.2013 21:17
pyszna do chlebka

Bernadeta1

01.09.2013 00:36
bardzo lubię rybne pasty

Ela15

29.08.2013 21:10
bardzo lubię taką pastę

pierniczkowo

15.07.2013 13:17
bardzo lubię :)

mirosława4

07.07.2013 11:48
bardzo dobra

junox

24.05.2013 15:28
taka często robię:)

Łukasz15

23.05.2013 20:13
Pyszna pasta

Grazyna0211

19.07.2012 13:41
smaczny dodatek do pieczywa

traktorek

02.05.2012 20:46
pycha

fictor123

29.04.2012 07:17
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat