pasta z wędzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    30 dag
  • ser żółty

    10 dag
  • śmietana

    6 łyżek
  • ogórek

    1 sztuka
  • szczypiorek

    1 pęczek
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry, oddzielić ości , rozetrzeć na jednolitą masę. Ogórek bardzo drobno posiekać, ser zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Wszystkie składniki wymieszać, dodać posiekany szczypiorek i śmietanę. Doprawić.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (21)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Angelika10 29.10.2013 21:17
pyszna do chlebka
Bernadeta1 01.09.2013 00:36
bardzo lubię rybne pasty
Ela15 29.08.2013 21:10
bardzo lubię taką pastę
pierniczkowo 15.07.2013 13:17
bardzo lubię :)
mirosława4 07.07.2013 11:48
bardzo dobra
junox 24.05.2013 15:28
taka często robię:)
Łukasz15 23.05.2013 20:13
Pyszna pasta
Grazyna0211 19.07.2012 13:41
smaczny dodatek do pieczywa
traktorek 02.05.2012 20:46
pycha
fictor123 29.04.2012 07:17
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat