Pasta z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 szuka
  • rzodkiewka

    2 pęczki
  • sól, pieprz

    do smaku
  • ser biały

    2 (twarogowy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

rzodkiewke pokroić w kostke,dodać twaróg,przyprawy pieprz i sól oraz tuńczyka bez oleju..razem wymieszać

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (22)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Edyta-25 29.07.2011 08:42
Przyznam, że często kupuję gotowe pasty, nie próbowałam sama jej zrobić. Być może spróbuję :)
Magdalena80 23.07.2011 23:22
jestem na tak
Jaheira11 23.07.2011 23:14
fajna ta pasta
Mariolka1 13.02.2011 22:08
lubię ryby więc na pewno spróbuję
Monika192 10.02.2011 12:29
super
kielcok1 08.01.2011 13:25
rybka zawsze smakuje nawet w paście
Barbara55 08.01.2011 13:06
przydaje się na kanapki
małgorzata114 07.01.2011 19:58
Ostatnio zmieniłam na Almette jest bardziej delikatny
misia53 03.01.2011 22:00
fajna , lepsza od kiełbasy....
agnieszka214 07.12.2010 09:09
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat