Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli idealna na chlebek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makrela wędzona 30 dkg
jajko 3 szt
ser biały 200 gram
ogórek konserwowy Smak 3 szt
majonez
szczypiorek
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli idealna na chlebek

Jajka gotujemy na twardo. Z makreli odrzucamy skórę i ości, resztę przekładamy do miseczki. Jajka i 2 ogórki kroimy w kostkę i dokładamy do ryby. Ser rozdrabniamy i dokładamy do reszty. Całość mieszamy dodajemy 2 łyżki majonezu, doprawiamy solą i pieprzem. Dekorujemy szczypiorkiem i ogóreczkami. Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czyki 26.08.2014 13:14
Masz rację Jasiek na przekąskę też będzie smacznie :)
jasiek 26.08.2014 13:05
i na przekąskę
Noruas 24.08.2014 19:00
pyszności kanpakowe!
Konczi 24.08.2014 18:58
Świetna pasta, idealna na piątkowe śniadanko :))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak