Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    1 szt
  • jaja na twardo

    2 szt
  • majonez tradycyjny

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obrać ze skóry i z ości, zmielić razem z jajami. Dodać majonez, porządnie wymieszać i doprawić do smaku majerankiem i kucharkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bernadeta1 04.08.2013 00:02
bardzo smaczna pasta
kuklik 13.10.2010 12:36
na piątek i nie tylko
Natalia/tubisiek 08.10.2010 06:58
prosta i smaczna :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat