Pasta z jaj i ryby wg. Mańka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba wędzona

    10 dag
  • jajka

    4 sztuka
  • Pieprz biały mielony Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.
Żółtka oddzielić od białek.
Żółtka utrzeć z rybą (np. makrelą).
Białka zetrzeć na tarce.
Wymieszać.
Doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 12.04.2012 09:08
super
Norgiusz 07.04.2012 09:41
mniam
jeta72 19.01.2012 19:48
świetna
Emiliozo 06.11.2011 11:48
świetne połączenie
Papryczka 26.10.2011 15:07
super
anja3107 08.07.2011 15:51
smaczne
Dorota59 01.06.2011 08:00
smaczne
Justyna Jussstiii 13.05.2011 09:48
super
Kuchareczekjeden 03.05.2011 19:55
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat