pasta z dodatkiem ryby (sardynki)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bryndza

    25 dag
  • cebula

    1 szt
  • papryka czerwona

    1 szt
  • szczypiorek

    2 łyżki
  • koper

    2 łyżki
  • sok z cytryny

  • sol, pieprz, kminek

  • sardynki

    15 (w oleju)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bryndzę rozetrzeć z sardynkami. Dodać oczyszczoną, pokrojoną drobniutko małą cebulę oraz paprykę, posiekany szczypiorek oraz koperek. Mieszając, doprawić do smaku kminkiem, sokiem z cytryny, sola oraz pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 01.12.2012 23:48
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat