Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 sztuk
szczypiorek 1 pęczek
majonez tradycyjny 4 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorup i studzimy. Zimne kroimy w drobną kostkę. Szczypiorek szatkujemy i dodajemy do jajek. Składniki mieszamy z majonezem i doprawiamy pieprzem i solą. Podajemy ze świeżym pieczywem. Ja proponuję podanie z pumperniklem i plasterkami rzodkiewki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Internetowa Kuchnia 09.02.2015 00:21
Uwielbiam!
cukiereczek 08.02.2015 13:38
domowa smaczna pasta
adelajda 08.02.2015 13:35
lubię pasty
Betina#45 08.02.2015 13:14
idealna uwieelbiam takie !
marcia7 08.02.2015 12:45
pyszna do bułeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak