Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z zielonym ogórkiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 8 szt
ogórek zielony 1 szt
twaróg 20 dag
sól do smaku
majonez 1 łyżka
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z zielonym ogórkiem

Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu , studzimy i obieramy. Ścieramy jajka na tarce do warzyw duże oczka. Dodajemy twaróg, lekko mieszamy. Ogórka zielonego dobrze myjemy i także ścieramy na tarce do warzyw duże oczka. Składniki mieszamy , dodajemy majonez, solimy do smaku i doprawiamy pieprzem. Mieszamy i chłodzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 17.02.2016 18:18
Lubię pastę jajeczną.
Czarnula666 17.02.2016 17:54
Bardzo fajna pasta! Napewno spróbuje ;)
Róża1 17.02.2016 16:48
świetna pasta na śniadanko :-).
bryndzia93 17.02.2016 15:34
W sam raz na śniadanie :)
pestka 17.02.2016 15:01
bardzo smaczne śniadanie
Helena_141 17.02.2016 13:38
uwielbiam takie pasty. Wygląda smakowicie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak