Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z rzodkiewką i oliwkami

5.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
5 szt
rzodkiewka
1/2 pęczka
oliwki zielone
1 garść
Sklep Prymat
majonez
1 łyżka
chrzan
1 łyżeczka
Sklep Prymat
tabasco
4 krople
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z rzodkiewką i oliwkami

Jajka ugotować na twardo, a gdy przestygną, rozgnieść tłuczkiem do ziemniaków.
Rzodkiewki i oliwki pokroić w drobną kosteczkę, dodać do jajek. Dodać chrzan, tabasco oraz majonez, wymieszać. Przyprawić pastę do smaku świeżo zmielonym pieprzem oraz solą. Schłodzić przed podaniem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak